Kontakt

Sekretariat og webmaster

læs mere ...Kids’Cross jule-udflugt til Arena Cirkusland                 28-12-08


Søndag, den 14. december 2008, havde Team Kids’Cross inviteret til jule-udflugt til Arena Cirkusland ved Slagelse. En snes micro-børn og lige så mange voksne deltog – det blev en festlig dag med mange spændende oplevelser. Piger og drenge, som ikke forinden havde kendt hinanden, fandt hinanden og blev både slyng- og perlevenner.
En herlig dag blandt dyr og udyr. Alt var såre godt. Og ungerne lærte os lidt tegnsprog. Der var nok noget djævelsk ved det hele. Men hva ’pyt; man skal vel have lov at kommunikere lidt frækt og afprøvende på nitielleveårsplan.....

Skafningen snakker vi ikke om. Det ville blive pinligt for den polske cirkusgrillforstanderinde, der kun talte tysk. Hun var ret tør i det. Det var hendes faste fut også. Men dyrene kunne godt lide hendes kartoffeltvebakker. Lamaerne ville dog ikke have sorte Aldi-frikadeller. Kloge dyr.
Alle syntes, vi skulle gentage succesen til jul 2009. Og det gør vi så.
Og vi tager vores egen Kids’Cross-madkurv med næste gang, vi skal i Cirkusland. Det har vi lovet lamaerne. Opfør Jer ordentligt allesammen og pas godt på hinanden.
På den måde kan vi være hinanden bekendt og være stolte af os selv!
Tak til Carsten Mærsk fra Arena, der tog sig tid til på en meget god måde at gelejde os ind i Cirkuslandets univers uden elefanter.Se mange flere billeder fra Cirkusland i vores foto-galleriretur til arkiv-index