Kontakt

Sekretariat og webmaster

læs mere ...PRESSEMEDDELSE

Motocross-pige fra Høng
på sikker vej mod SM-guldet


Line Andersen Alverdens trolde vil ikke kunne ændre noget ved denne kendsgerning: Den charmerende fartdjævel Line Andersen #84 fra Høng synes at være en sikker ny B 80-Sjællandsmester.
Foto: Kids’Cross Danmark/Henning Gondesen Becker


Nu på lørdag, den 13. september, kan Line Andersen, en lige så charmerende som benhård motocross-pige fra Vestsjællands Microcross Klub i Høng, se frem til at blive kåret som ny Sjællandsmester i ekspert-klassen B 80 cc.

Den vanvittigt hurtigkørende pige med sans for dirttrack-ræs ligger med sine 140 points suverænt som topkandidat til den hæderfulde SM-mestertitel. Line Andersen har i tre forudgående afdelinger af Sjællandsmesterskabet eftertrykkeligt hævdet sig over for sine rivaler i klassen.

Mikkel Vemmelund Larsen fra Frederiksborg og Victor Guldhammer fra Næstved er hendes nærmeste konkurrenter til mestertitlen. Men det kan forventes, at Høng pigen med det kække blik og det smukke lange hår ikke lader andre komme til guldfadet på lørdag. I B 80-klassen deltager også to andre Høng-kørere: Andreas Kærlund Larsen og Kasper Gottlieb, der begge har kørt sig til midterplaceringer.#84 Line Andersen er ganske enkelt en blendende supernova af hunkøn på drengenes barske, machoprægede motocrosshimmel. Sådan vil hun helst ha’ det – forrest i feltet, lige fra start.
Foto: Kids’Cross Danmark/Henning Gondesen BeckerMicrocrossernes SM-finale afvikles på Møllegårdsbanen, Strandvej 27 A, i Høng, og børn og voksne er velkomne til at være med på en kigger – der opkræves ikke èntré.

Der SM-dystes i klasserne B 50 og B 80. Microernes begyndere og C-kørere i klasserne 50 cc og 80 cc afvikler i forbindelse med SM/B-stævnet en pokalturnering.

Der ventes ca. 60 motorgale, fartglade børn i alderen 3 – 12 år til startbommen i Høng på lørdag. Møllegårdsbanens pit- & campingområde er fuldt optaget.
KIDS’ CROSS DANMARK
Henning Gondesen Becker
retur til arkiv-index