Kontakt

Sekretariat og webmaster

læs mere ...Det er smadderskægt at leve:

Martin Dahlgaard

Martin Dahlgaard

Født: 11. juli 2002

Stjernetegn: Cancer (krebs)

Kælenavn: Martin D

Søn af: Helle og Anders Dahlgaard

Klub: Morsø Motocross Klub (MMCK) og Holstebro Motocross Club (HMCC)

Klasse: Micro B80

Kværn: Polini 65cc

Nummerplade: #144

Livret: Kylling i karry og lasagne

Gode venner, høje hop og tricky vuptier

- Det bedste ved motocross er naturligvis at ræse sammen med alle vennerne – og vinde! Det går ikke altid, som man håber. Jeg havde sat næsen op efter en skammelplads ved DM for micro-kørere i år. Men så var der noget i vejen her og så noget dér. Det blev ikke engang til en top 10-placering. Men det gør ikke noget – næste år går det nok bedre.

9-årige Martin er ikke ked af de udeblevne superresultater. Han fortæller:


Martin Dahlgaard
En Oset el-bike er en fiks lille ting, når der skal øves baghjulskørsel….

Martin Dahlgaard …og ræs-ræs-ræs!

- Der er jo sket så meget andet godt i løbet af sæsonen, og spændende oplevelser har der været mange af. Noget af det sjoveste var, da jeg i sommerferien deltog i MC Masterkids nede i Commercy i Frankrig. Der var flere indledende heats og jeg kom minsandten i guldfinalen! Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg endte på en 34. plads. Der var 72 kørere til start, så det må siges, at jeg fik lov at spise kirsebær sammen med den bedste halvdel af kørerne! Det er rigtig sejt at deltage i et stævne med kørere fra hele verden. Nu skal jeg fedte mig godt ind hos min far, så vi kan tage derned igen til næste sommer!

Fede oplevelser
sæsonen ud…Men Martin har også andre udenlands-planer: - Jeg har snakket med min far om at dytte ned til Holland her til vinter for at prøve at køre supercross. Det lyder, som om jeg får lov…

Martins MX-kalender for i år har været totalt booked op. Det blev til en hel stribe af ræs: JM/FM, DM, A-Racing kids’ cup og klubmesterskaber i både MMCK og HMCC. Martins bedste resultat i år var ved første afdeling af micro-DM i Holstebro. Martin vandt og rykkede op som B-kører.

- Det var en god fornemmelse, fortæller Martin. Jeg manglede kun to points for at rykke op, men jeg scorede hele fem points! Det var bare superperfekt. /p>

Mads og jeg er
de bedste venner


Martins far hedder Anders og han har kørt motocross, fortæller Martin.

Martin Dahlgaard
Martin får mellem to heats et par hotte vink fra farmand Anders. Martins gode ven Mads er med på en lytter.

- Det var dengang, han var ung. Nu kører han ikke selv mere, men han er en god træner, fordi han kender en masse gode fiduser. Jeg har også lært meget af Brian Randrup og Rasmus Lynggaard. De er begge gode til at lære fra sig. Vi har det altid godt sammen ude på banen. Og min fars kæreste Vivi er også god at have med – det er hende, der laver vores lækre madpakker.

Martin Dahlgaard

- Min bedste ven hedder Mads Vestergaard. Vi er klubkammerater og er faktisk altid sammen. Vi træner sammen og vi pjatter sammen. Det er rart at have gode venner. Og det er også rart at få besøg af dem hjemme hos mig. Så gi’r vi den gas på min Oset-el-bike omme bag huset på marken. Der har min far lavet nogle gode, høje hop og tricky vuptier. Det er smadderskægt at leve på den her måde!

Martin Dahlgaard og Mads Vestergaard
Verdens bedste venner: M & M

Martin Dahlgaard og Mads Vestergaard
Bedste ven # 281 Mads Vestergaard og #144 Martin Dahlgaard træner og dyster sammen.


Martin smiler sit stilfærdige smil:
- Crosser-liv kan varmt anbefales!


Kilde: CROSSER PÅ SPRING/Motorbladet nr. 7 • Oktober 2011
Tekst: Henning "Gl. Smølf" G. Becker • Foto: Familie Dahlgaard
Layout: Jane Kneis • ©kidscross.dk

opretur til oversigt