Nyheder

Kontakt

Sekretariat og webmaster

læs mere ...KIDS’CROSS præsenterer:
Mega-microfamilien
Brunsvig fra Løkken
familien Brunsvig
Christina og Dan Brunsvig fra Løkken – forældre til et livligt kuld på fire microcross-kørere.

Tobias Brunsvig 11-årigeTobias (B 80) er superaktiv hele tiden og vild med motocross og cykling. Også trial har fanget hans interesse. Hans sødeste mennesker er bedste og bedstefar. De er så gode til at lave fiskefrikadeller med chili, som er Tobias’ livret. Det er måske derfor, Tobias har så meget ”ild i rumpetten” – hvem ved? Tobias glæder sig til at skulle køre minicross fra næste sæson.
Olivia Brunsvig Olivia på 7 år er eneste pige i søskendeflokken. Hun bruger lidt af sin fritid på at lege og hoppe på trampolin, når hun da ikke er i gang med at køre ræs på MX-banen ved Sønderskov. Hendes ønskespise er tarteletter med kylling. Men hun kan ikke li’ regnvejr og slet ikke, når der skal køres cross i pladder. Skal man endelig blive våd, så er en tur i svømmehallen at foretrække, synes hun.
Simon Brunsvig Simon er fire år. Han er lige rykket op fra begynder-klassen til C 50. Det tager han meget alvorligt og han træner, så snart lejligheden byder sig. Ellers kan han li’ at cykle og lege. Det er sjovt at lave en ”smækker” med legetøjs-KTM’eren. Kun lovning om en burger kan lokke ham væk fra crossbanen. At skulle rydde op på sit eget værelse er det værst tænkelige og det er p….irriterende at blive kommanderet i seng om aftenen. Han holder meget af sine jævnaldrende venner – de kommanderer ikke rundt med én!
Viktor Brunsvig Viktor på knap tre år er familiens charmerende ”bisse”. Han er god til at lave ballade, når noget ikke foregår efter hans hoved. Men ellers er han godt tilfreds med tilværelsen som mega-microfamiliens Benjamin. På sin lille Yamaha 50 cc er han superstjernen, synes han. Med påmonteret sidevogn kan han endda invitere gutterne fra børnehaven på en tur hen over micro-vaskebrættet. Hans motto: Sjovt skal det være!
 Tekst & foto: Henning ”Gl.Smølf” Gondesen Becker • Layout: Jane Kneis

opoversigthome